sowine 87s motion design
motion design logo 87seconds
motion design logo 87seconds

Ontdek 5 verschillende creatieve motion-design stijlen voor uw explainer video's

We gaan in deze video een aantal visuele stijlen presenteren, uiteraard zijn deze niet exclusief. De veelzijdigheid van motion-design stelt je in staat om de verschillende stijlen te mixen en matchen om je eigen unieke creatie te genereren.

Beschrijving van de 5 stijlen die je zag

Eén doel voor ogen: maak het je eigen!

View more cases

Stijl 1# – Flat Design

Flat design is de bekendste speelse stijl, waarbij informatie wordt gegroepeerd en ingekort (door het visualiseren van vormen, ruimte, details) om de boodschap centraal te stellen. Het is de meest gebruikte stijl, om op te vallen moet je je richten op een sterke visuele identiteit en comittenten. Een paar voorbeelden hiervan zijn kleuren, overgangen, ongewone camerahoeken of karakters. Wij volgen de markttrends en ons team helpt u de stijl te bepalen die aan uw behoeften voldoet.

Stijl 2# – 2D beweging met textuur

2D motion design met textuur geeft meer diepte aan uw creatie, het bouwt meestal meer emoties op door wat visuele sfeer aan uw inhoud toe te voegen. Het voegt een gevoel van ruimte, volume en authenticiteit toe.

Stijl 3# – Beweging 2D met een mix van abstract en representatie

Deze 2D-stijl, die zowel abstract als representatief is, zorgt voor meer dynamiek tussen de verschillende scènes die we zullen ontwikkelen. Het is een goed formaat om bijvoorbeeld te laten zien hoe je een app gebruikt en meer beschrijvende scènes die de voordelen van dit gebruik zullen suggereren. Abstracte visuals bovenop het ritme, zullen een moderne look en feel geven aan je content, wat geweldig is om je content naar een hoger niveau te brengen!

Stijl 4# – Beweging 2D Illustratie & lettertypes

2D motion design met een mix van illustraties en lettertypes stelt je in staat om met langere boodschappen te spelen zonder dat ze te saai worden. Door beide te mixen creëer je een ritme, een combinatie van visuele kracht, het benadrukken van sleutelwoorden en het projecteren van de gebruiker in een visuele omgeving dankzij de illustraties. Het is een geweldige combinatie van mensen laten fantaseren en ze begeleiden door woorden.

Stijl 5# – Minimalistisch Whiteboard

Whiteboard was een paar jaar geleden een populaire techniek en is dat nog steeds als je iets ingewikkelds op een demonstratieve en speelse manier wilt uitleggen. We kunnen het er nog steeds modern uit laten zien met een minimalistische compositie en dunne lijnen. Het is nog steeds het juiste formaat om eenvoud te genereren.

Stijl zonder boodschap...

Betekent niets!

Je hebt de stijl gevonden die je het beste bevalt? Dat is geweldig, maar maak je anders geen zorgen, we zijn altijd in de buurt om te helpen.

Houd in gedachten dat bovenop uw visuele, er een sterke behoefte is om de juiste boodschap over te brengen. Een geweldig visueel idee zonder de juiste boodschap brengt je nergens, en nog meer als je verschillende raakvlakken hebt om je publiek te bereiken. Als u een cultureel aspect toevoegt, vereisen talen en gedrag verschillende lagen van berichtgeving. Klinkt het ingewikkeld? Wij zijn er om samen met u het beste uit uw doelstelling te halen en u te begeleiden bij de juiste boodschap, de juiste techniek en het ecosysteem om uw inhoud te gebruiken.

View more cases
motion design Thalès x 87s
motion design cointreau 87s