ZAKELIJKE VIDEOS

BEDRIJFSFILM – DE ideale oplossing voor het verspreiden van aantrekkelijke inhoud met impact

Wil je je MVO-engagement in de spotlight zetten, communiceren met de stakeholders of je bedrijfsstrategie toelichten? Je knowhow, je producten of diensten promoten, je interne communicatie verbeteren of je evenementen kracht bijzetten?

Bij 87seconds zijn we ervan overtuigd dat bedrijven en merken hun boodschap op een impactvolle manier moeten overbrengen. Meer dan ooit is de uitdaging voor bedrijven om op een coherente manier te communiceren en tegelijkertijd de nieuwe codes en verhaallijnen toe te passen. En je berichten goed wil laten resoneren bij je doelgroepen in de meest gebruikelijke formaten: video-interview, motion-design, event videos, bedrijfsfilm… Video kan op verschillende manieren worden gebruikt om altijd consistent te blijven met je boodschap en je doel.

Onze Creative Content House-experts zorgen voor alle stappen van de videoproductie: van idee en concept over script en visuele intentie, tot montage, muziek en geluid.

Orange, Thales, Grand Frais, Shiseido, Legrand, Jeûnes Agriculteurs… Kies net zoals deze bedrijven voor ons!

CONTACTEER ONS

Wij zijn een creatief bureau en productiehuis, experts in ATAWADAC (any time, any where, any device, any culture) content. Bij ons staan mensen centraal bij alles wat we doen, zo creëren we zowel strategisch als creatief relevante inhoud die aanspreekt en entertaint. Mensen laten dansen, glimlachen, roepen, lachen… al deze emoties brengen we graag naar je publiek.

Met ons 100% in-house team van experts kunnen we je ondersteunen in de hele creatieve waardeketen, van conceptcreatie en het gebied van expressie tot productie en postproductie.

Honderd experts staan klaar om je te helpen bij het ontwikkelen en inzetten van zakelijke, interne en institutionele content en reclamecampagnes in media en niet-media, sociale media, B2C en B2B.

Neem nu contact op met onze teams van experts voor meer informatie.

Meer zaak