LPM x 87seconds
le petit marseillais x 87seconds
le petit marseillais x 87seconds

Le Petit Marseillais presenteert zijn nieuwe Extra Doux-assortiment: Een transparante verpakking, volledig recyclebaar, en nog meer natuurlijke formules.

Het merk ondersteunen om de Extra Doux-reeks te benadrukken door duidelijk de nieuwigheden aan te geven: een nieuwe transparante en volledig recyclebare verpakking en meer natuurlijke formules.

Hoe bewustwording creëren over de transparantierevolutie die het merk heeft doorgevoerd met zijn nieuwe, transparante en duurzame herlancering van Extra Doux?

Een internationale 360-campagne

Om deze nieuwe engagementen massaal bekend te maken, terwijl de DNA van het merk behouden blijft, heeft 87seconds Le Petit Marseillais bijgestaan bij het creëren en lanceren van een 360-campagne (TV, drukwerk, sociale media…).

View more cases

87seconds’ benadering was het behouden van het merk-DNA terwijl de transparantierevolutie die het ondergaat, wordt benadrukt. Om vertrouwen in het merk te wekken, creëerden we een transparantiepakket dat het engagement van het merk voor de natuur, duurzaamheid en plezier benadrukt. Bovendien ontwikkelden we een gedrukte en verkooppuntscampagne om de weerklank van onze boodschap te versterken. Om een breder publiek te bereiken, produceerden we rijke digitale content die werd geïntegreerd in onze alomvattende 360-gradencampagne. We beheerden het volledige proces, van ontwerp tot productie en verspreiding, volledig in-house. Ons doel was om content te creëren die mensen zich betrokken laat voelen bij het merk en resoneert met hen.

Een indrukwekkende campagne voor Le Petit Marseillais

Transparantierevolutie en duurzaamheids engagementen: meer natuur, meer duurzaamheid en meer plezier.

EEN VOLLEDIG ECOSYSTEEM

Het team van 87s heeft onvermoeibaar gewerkt om een indrukwekkende campagne te creëren die effectief de transparantierevolutie en de duurzaamheidsverbintenissen van Le Petit Marseillais zou communiceren. Er werden TVC-, POS-, VOL- en E-COM-content ontwikkeld om de grote lancering in Frankrijk te ondersteunen.

View more cases
87seconds x le petit marseillais
87seconds x lpm