Motion 87seconds thalès
motion design logo 87seconds
motion design logo 87seconds

Creatieve motion-design en hoe het te gebruiken in ads

Als u wilt opvallen in een overvolle reclame-omgeving, is motion-design een manier om u te helpen opvallen en het verschil te maken in een dicht sociaal ecosysteem. Het is niet omdat we zeggen Motion-design dat het noodzakelijkerwijs explainer video of gestandaardiseerde communicatie betekent, het is een zeer creatieve manier om uw boodschappen te laten zien, leven en dynamiek te brengen in uw advertenties

Grijp de aandacht, interageer met jouw publiek

En natuurlijk, bouw aan jouw brand awareness

st je dat de menselijke aandachtsspanne 8 seconden is? Dat is minder dan de 9 seconden van een goudvis!!! ? ? Ok laten we eens kijken naar manieren om te verbinden en te betrekken met uw publiek dan!

View more cases

U besteedt al meer dan 8 seconden aan het bekijken van dit artikel, en dat is goed nieuws! U bent geïnteresseerd door het onderwerp! ? We hebben zo weinig tijd van aandacht om te verbinden met het publiek, maar het eerste voordeel van motion-design is de kleur en de opvallende artistieke richting. Gebruikers zijn over het algemeen niet echt kijken naar de inhoud op sociale media, ze zijn zappen, swipen, scrollen op inhoud. Een sterke visual zal je onderscheiden van de anderen, je hoeft er alleen maar de juiste boodschap aan toe te voegen! Om eerlijk te zijn, volgens een onderzoek van Facebook uit 2019, verhoogt 10 seconden zicht op je bewegende content, al de neiging om je merkbekendheid te vergroten! De kracht van motion-design ligt in de illustratie en ambacht, kleuren, lettertypen, animaties, visuals, artistieke richting zijn de belangrijkste elementen om uw inhoud uniek te maken. Door het creëren van een creatieve diverse omgeving, gecombineerd met de juiste boodschappen krijg je een echte eye-catching content. Het tweede grote voordeel van Motion-design is de wendbaarheid van deze techniek waardoor het zeer relevant is om engagement te creëren op alle social media touchpoints. De veelzijdigheid van motion, stelt u in staat om de vorm aan te passen, te heroverwegen, formaten, looptijden aan te passen en de middelen te hergebruiken om aan te sluiten bij alle touchpoints van uw sociale ecosysteem. We moeten ook benadrukken dat motion-design ook een manier is voor onze teams om uw statische visuals te upcyclen en tot leven te brengen!

Wees slim met uw budget

Motion-design voor kostenefficiëntie en upcycling

Inhoud creëren zonder het productiegedeelte te filmen is natuurlijk kosteneffectief omdat er minder team bij betrokken is, minder opnamebeperkingen (acteurs, apparatuur, locatie, tijdsbeperkingen…). Het is ook niet altijd de unieke of magische oplossing omdat we geloven dat inhoud mensen moet laten voelen en hoe kan dat beter dan mensen te filmen om ze te genereren. U adviseren over de beste manier om te communiceren, afhankelijk van uw doelstellingen, maakt deel uit van onze rol, en we zijn er om samen te werken. We noemden al de veelzijdigheid van Motion-design, dat zelfs 6 maanden nadat de campagne klaar is nog kan worden aangepast als er een verandering optreedt met een lokaal verzoek dat enkele specifieke elementen nodig heeft. Het is ook een goede manier om de inhoud te upcyclen in growth hacking processen en AB te testen en de inhoud te verbeteren in een run proces.

View more cases
motion design article 87s
motion design article 87s