motion design cointreau 87s
motion design logo 87seconds
motion design logo 87seconds

7 inspirerende creatieve motion-design stijlen voor uw marketing campagnes

Meestal zullen uw motion-design marketing campagnes een mix zijn van karakters in het motion-design, het is belangrijk dat u een idee heeft van de stijl die bij uw merk zal passen. Hoewel creativiteit geen grenzen kent, is het belangrijk om de stijl te bepalen die bij je merk en je behoeften past: ben je meer realistisch, geometrisch, minimalistisch, cartoonachtig of buiten proporties? Het zal u de belangrijkste oriëntaties geven voor uw opdracht. Wij zijn er nog steeds om u te ondersteunen, onze creatieven en illustrator zullen het perfecte ontwerp voor u ontwikkelen.

Laten we deze trends in detail ontdekken

View more cases

1# REALISTISCH Flat

Het realistische platte ontwerp staat dichter bij “standaard” proporties. De personages, voorwerpen en ruimtes zijn geïnspireerd op het dagelijkse leven en hebben meer details. Deze stijl is opgebouwd dankzij perspectieven, lichten, aandelen, culturele referenties… Deze stijl wordt vaak gebruikt voor video’s waarin we een specifieke omgeving, een instrument enzovoort moeten creëren.

2# MINIMALISTISCH Flat

Minimalisme is een artistieke trend, zoals het woord het beschrijft, het is geen gedetailleerde stijl! Het is het beste om globale concepten te illustreren door specifieke gebaren, situaties. De kijker wordt niet gestoord door het ontwerp van de personages, noch door de gezichtsuitdrukkingen. Het maakt de identificatie met de video gemakkelijker, met een sterkere kracht in termen van conceptualiserende elementen. Omdat je geen gelaatstrekken hebt, zijn camerastandpunten erg belangrijk om de aandacht te brengen waar die moet zijn.

3# Hoge moderniteit – Mix van FLAT, PATTERNS…

Een combinatie van verschillende stijlen om zeer moderne karakters en moderne concepten te creëren. De verschillende technieken worden samengevoegd om verschillende stijlen te creëren die een grenzeloze creativiteit bieden. Wanneer u hoge verwachtingen heeft en op zoek bent naar differentiatie, dan is dit de manier om te gaan! nal pour le sujet.

4# Arty – UNIEKHEID

Arty is een uniek ontwerp, waarbij texturen en patronen worden gemengd met karakters of ontwerpelementen. Hier zit wat meer werk in! Gezichtsuitdrukkingen zijn bijvoorbeeld gedetailleerder, dit ontwerp brengt meer diepte in je boodschap en is over het algemeen aantrekkelijker voor kijkers. Een trendy look en feel die meestal wordt gebruikt voor een sterke verhalende motion video waarvoor een high-end character design nodig is.

5# Doodle – EEN EENVOUDIGE LIJNTEKENING

Eenvoud, authenticiteit, spontaan, dat zijn de sleutelwoorden achter deze stijl. Het is gemaakt van eenvoudige lijntekeningen met misschien een paar koelere druppels om je verhaal te vertellen. Het geeft een “handgemaakte” look en feel aan uw video. Uw boodschappen worden duidelijk weergegeven, zonder enige kunstgrepen, de stijl mengt vrij goed met korte sequenties in frame by frame animatie.

6# 3D – REALISTISCHE BENADERING

3D geeft uw ontwerp meer diepte, volume, textuur… Deze nieuwe dimensies laten oneindig veel mogelijkheden toe, van een realistisch oogpunt tot een meer gamified ervaring. Opnieuw is creativiteit de enige beperking voor deze techniek (hoewel het budget dat soms ook kan zijn!) maar onze teams zijn in staat om een oneindig niveau van creatie voor te stellen vanuit een 3D-ruimte. De techniek is ook niet meer zo moeilijk in termen van beeldverwerking als vroeger, wat meer gedemocratiseerde 3D-ervaringen binnen het motion-design gebied mogelijk maakt.

7# Platte SYNTHETIEK

Vereenvoudigde vormen, het is de meest gesynthetiseerde stijl waarbij we details vergeten om ons te concentreren op concepten. Afhankelijk van het gewenste niveau van realisme kunnen we details lagen toevoegen. Het is een moderne en conceptuele stijl die we de laatste jaren veel gezien hebben. De grafische vormgeving overschaduwt de boodschap niet, en is daarom geschikt voor elk type onderwerp, maar wordt vooral gebruikt als explainer.

Versterk uw stijl met een sterke boodschap en sound-design

A process built to deliver

Met ons stapsgewijze motion design-proces kunt u de stijl vinden die het best bij uw behoeften past, uw kernboodschap definiëren, een roughboard en storyboard maken om uw video te visualiseren en deze vervolgens animeren, een stem opnemen en een aangepast geluidsontwerp maken. Het hele proces, dat interactief is opgebouwd, maakt elke stap gemakkelijk en geeft u gemoedsrust voor een kwalitatieve en snelle oplevering van het project.

View more cases
motion design projet 87seconds
motion design projet 87seconds