SOCIAL MEDIA-CAMPAGNES

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE – Reels, polls, tutorials, influencer videos, tiktok-uitdagingen, advertenties… Social media-platformen bieden vele formaten, vele doelgroepen en nog meer mogelijke doelstellingen…

Merken, vrienden, influencers, kennissen, media… we strijden allemaal om dat beetje aandacht van het publiek. Om jezelf te onderscheiden en een band met je kijker te creëren, moet je de ongeschreven regels van social media-verhalen overnemen en ze laten leven in het universum van je merk.

Bij 87seconds geloven we dat de rijkdom van sociale-mediaplatforms ons toelaat originele inhoud te creëren; inhoud die in functie staat van de emoties die we bij de mensen willen opwekken.

Onze digital- en social-first productie- en creatieve teams ontwerpen social media-campagnes die met de hele conversietrechter in het achterhoofd worden uitgedacht, van de definitie van het idee of de redactionele lijn, de visuele identiteit, tot de realisatie en productie van inhoud uitgedacht in Paid – Owned – Earned.

Mondelez, Shiseido, Repetto, Le Petit Marseillais … Kies net zoals deze bedrijven voor ons!

CONTACTEER ONS

Wij zijn een creatief bureau en productiehuis, experts in ATAWADAC (any time, any where, any device, any culture) content. Bij ons staan mensen centraal bij alles wat we doen, zo creëren we zowel strategisch als creatief relevante inhoud die aanspreekt en entertaint. Mensen laten dansen, glimlachen, roepen, lachen… al deze emoties brengen we graag naar je publiek.

Met ons 100% in-house team van experts kunnen we je ondersteunen in de hele creatieve waardeketen, van conceptcreatie en het gebied van expressie tot productie en postproductie.

Honderd experts staan klaar om je te helpen bij het ontwikkelen en inzetten van zakelijke, interne en institutionele content en reclamecampagnes in media en niet-media, sociale media, B2C en B2B.

Neem nu contact op met onze teams van experts voor meer informatie.