Laat je merk stralen bij je publiek met een strategie voor creatieve omnichannel marketingcontent.

STRATEGIE VOOR MARKETINGCONTENT

Overweging, bekendheid, conversie, betrokkenheid… Het implementeren van een effectieve contentmarketingstrategie is essentieel voor jouw bedrijf. Hoe kun je vandaag de dag op een originele en consistente manier communiceren met het hele communicatietraject?

Heb je behoefte aan het creëren van content voor jouw merk?

Neem contact met ons op om jouw project te bespreken.

ONS TEAM BEGELEIDT JE BIJ ALLE SOORTEN CONTENT

 • Communicatievideo’s

 • Sociale media-assets (Instagram, TikTok, Linkedin…)

 • Printmateriaal

 • TVC

 • Influencer marketing

 • Content voor jouw marktplaatsen

BIJ 87SECONDS ONTWIKKELEN WE CREATIEVE CONTENTSTRATEGIEËN OM JOUW MERK TE LATEN STRALEN BIJ JOUW DOELPUBLIEK

Ontdek onze showreel met onze nieuwste creaties voor merken als Thales, Adobe, Vichy, Le Petit Marseillais, Grand Frais…

EEN TEAM VAN 100% DAT JE BEGELEIDT BIJ DE ONTWIKKELING, CREATIE, PRODUCTIE & POST-PRODUCTIE VAN JOUW CONTENT (video, sociale media, influencers, print...)

Convencidos de que, en el entorno actual completamente digitalizado, las ideas creativas y los conceptos publicitarios deben ser capaces de generar emociones sin importar el medio.

Wij werken aan communicatieoplossingen met als doel een sterke en unieke band te smeden tussen merken en hun doelgroepen. Dit doen we door ons toe te leggen op strategische creatie, ideeën genereren, het vormgeven van merkidentiteit, productie en post-productie, alles met een digitale en sociale mindset.

ONTDEK ENKELE VAN ONZE CREATIES

 • 87seconds x Vichy

  VICHY

  Creatie van een uitgebreide bibliotheek met video's, waaronder Trueviews, Bumpers en formats voor sociale media, om te voldoen aan de behoeften van Vichy bij de lancering van hun nieuwe zonnebrandproducten.

  VICHY
 • 87seconds x Legrand

  LEGRAND

  Creatie en productie van een reeks YouTube-films voor het nieuwe apparaat voor het slimme huis.

  LEGRAND
 • 87seconds x mondelez

  MONDELEZ

  Creatie en productie van een 360-campagne voor de merken Cracotte, Heudebert en Lu (TVC, sociale media...)

  MONDELEZ
Bekijk meer projecten

OVER 87SECONDS

Als creatie- en productiebureau, gespecialiseerd in ATAWADAC-content (any time, any where, any device, any culture), plaatsen we mensen centraal in alles wat we doen, om strategisch relevante content te creëren die betrokkenheid en entertainment biedt. Ons team bestaat uit meer dan 80 talenten die 100% IN-HOUSE werken (strategie, design, copywriting, sound design, kleurcorrectie, 3D, motion…). Onze filosofie is eenvoudig: we willen een sterke band creëren tussen klanten en merken, of het nu gaat om wereldwijde 360°-campagnes, social media-activaties, influenceroperaties of corporate content. Onze campagnes moeten zich onderscheiden om het publiek te betrekken en te inspireren.

Onze klanten: Asics, STIB, EFSA, Departement Omgeving, Brussels Airport, HelloFresh, L’Oréal, Happn, Lotronic, Knauf, ING, BNP Parisbas, Visit Brussels…

87seconds expertise
contact met ons opnemen