LCF x 87seconds
logo LCF x 87seconds
logo LCF x 87seconds

Les cosmétiques Frais geven schoonheid opnieuw betekenis.

Team Cosmétiques Frais of Team Cosmétiques en conserve ?

Een 360-graden activering die de aandacht trekt!

Consumenten bewust maken van het belang van verse producten.

Wanneer u een fles industrieel sinaasappelsap koopt, zijn de sinaasappels reeds maanden geleden geplukt, dus zijn de vitamines en kleur verdwenen omdat ze chemisch zijn getransformeerd. Dat weet iedereen. Wat minder bekend is, is dat dit ook geldt voor schoonheidsproducten.

View more cases

In een markt die verzadigd is met zogenaamde gezonde en 100% natuurlijke producten, is het onderscheid van Les Cosmétiques Frais dat ze ultragezonde, ultra-effectieve maar vooral ULTRA VERSE verzorgingsproducten vervaardigen in slechts 3 dagen na bestelling, rechtstreeks van het veld naar onze huid,” legt Fabrice Guyon, oprichter van het merk, uit.

Het is hoog tijd om schoonheid opnieuw betekenis te geven,” zoals Chloé Chaniot, Creative Director bij 87seconds, verklaart; en om dat te bereiken, heeft het creatieve bureau het merk begeleid van de rebranding tot aan de straatmarketingactie, uiteraard via de realisatie van een 360° campagne!

Het bureau 87seconds heeft deze uitdaging aangepakt door de allereerste campagne van het merk te creëren, trouw blijvend aan het verse en authentieke imago ervan.

Eerst heeft het creatieve team de rebranding van het merk uitgevoerd, inclusief een nieuw logo, nieuwe, meer pop-georiënteerde grafische elementen en een nieuwe redactionele lijn. In dit verlengde heeft het bureau een film geproduceerd die de grootste kracht van Les cosmétique Frais belicht: hun unieke productieproces.

Naast de film omvatte de samenwerking ook het creëren van prints voor display, social media content en de organisatie van een straatmarketingactie. Het doel? Consumenten bewust maken van het belang van verse producten. En om dat doel te bereiken, zijn de Verse Cosmetica uit hun comfortzone gestapt!

Daarnaast koos het merk voor de influencerstrategie voorgesteld door het creatieve bureau om meer zichtbaarheid en daardoor viriliteit te krijgen. Charlotte Lemay (@chamellow), Rachel Trapani (@racheltrapani), Acha (@acha_happybody) en Caroline Costa (@Carolinecostaofficial) namen deel aan het spel door hun community uit te nodigen om de producten ter plaatse te testen en bij de gelegenheid, hen te ontmoeten.

Hoe verser, hoe gezonder, hoe effectiever.

De belangrijkste boodschap van de campagne

Het kernbericht dat we wilden overbrengen: Stop met het op uw huid aanbrengen van zaken die je zelf niet zou eten,” zegt Chloé Chaniot, Creative Director van 87seconds. Tussen een verse fruitsalade of een ingeblikte fruitsalade, geven we allemaal de voorkeur aan de verse salade, nietwaar? Welnu, een 100% natuurlijk schoonheidsproduct is als een goed stuk fruit, het moet vers zijn als je wilt dat het ultra-gezond en ultra-effectief is.

De consumenten werden vervolgens uitgenodigd om de verse producten te testen, aangepast aan hun huid.

View more cases
LCF x 87seconds
LCF x 87seconds