make your mark for good edhec 87seconds
edhec logo x 87s
edhec logo x 87s

Creëer een prestigieus hybride evenement met live uitzending

De EDHEC Business School heeft het team van 87seconds ingeschakeld om hun jaarlijkse seminarie te conceptualiseren en uit te werken.

Make Your Mark For Good

Een hybride seminarie dat dat het fysiek aanwezige publiek samensmelt met het digitaal verbonden publiek.

De uitdaging: het ontwikkelen van een hybride evenement (fysiek en digitaal) dat op een tastbare wijze de uitdagingen van een duurzame ontwikkeling integreert: sociale inclusie, respect voor het milieu, de mensheid en de planeet.

View more cases

Ieder jaar wenst EDHEC een avond te organiseren met als doel de gemeenschap van hun oud-studenten te verenigen en hun trots om een EDHEC alumni te zijn aan te wakkeren, bijkomend dient het als ontmoetingsplek om andere EDHEC-afgestudeerden te leren kennen. Het doel: het creëren van een netwerk, het uitbreiden van hun platform om te communiceren, informatie te delen, en de groepsdynamiek te bevorderen.

87seconds heeft de school daarom bijgestaan om een prestigieus event voor 1000 mensen te creëren, aangevuld met een verhoogde digitale ervaring zowel voor de deelnemers aan het fysieke evenement als voor degenen die online aanwezig waren.

Hybride evenementen, de oplossing voor uw seminarie.

Creatie van een veelvuldigheid aan assets om betrokkenheid te stimuleren voor, tijdens en na het evenement.

Onze teams hebben gewerkt aan de verschillende fasen, zowel op het gebied van concept, de presentaties als de technische uitvoering, essentieel voor het goede verloop van dit evenement.

Een krachtige slogan: Make Your Mark For Good

Een plenaire sessie in het Frans en Engels, dynamisch en krachtig, gericht op het thema en gebruik makend van de belangrijkste profielen van EDHEC-afgestudeerden

Workshops live en in persoon bijgewoond tijdens de cocktailavond

De creatie van het evenementplatform voor het beheer van uitnodigingen en live uitzendingen, alsook het beheer van live interacties

Een variatie van verschillende middelen rond het thema: een papieren uitnodiging die verandert in een plant, pre-recorded ambassadeursvideo’s om de conversatie over het thema aan te zwengelen, een doe-het-zelf formatvideo, trofeeën, een tijdcapsule, zelf te bouwen krukjes, een menselijke kettingvideo die toekomstige hoop uitbeeldt, en meer!

View more cases
edhec x 87seconds
87seconds x edhec