menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video storytelling

Iedereen luistert graag naar een goed verhaal. De kracht van video bestaat erin om met treffende beelden en leuke anekdotes een aantrekkelijk verhaal te brengen die de kijker nieuwsgierig maakt. Video storytelling zorgt voor een maximaal bereik bij jouw doelpubliek en stimuleert mensen om tot actie over te gaan zoals informatie opzoeken of zelfs kopen. Wacht niet langer en bedenk een originele script die tot de verbeelding spreekt. Zo ben je zeker dat jouw video een onuitwisbare indruk achterlaat. 87 seconds helpt je met plezier op weg.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video storytelling

3 redenen om te kiezen voor video storytelling
  • De integratie van een animatie aan uw site geeft uw onderneming een coole touch.
  • De potentiële cliënt wordt sneller een bevestigde klant wanneer ze een filmpje zien.
  • Dit leidt meer mensen naar uw website.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Meer dan 100 verschillende creatieve breinen die over de juiste expertise beschikken om uw project naar wens tot een goed einde te brengen.
  • videocamera Dit team heeft al tal van uitstekende videoprojecten ontwikkeld en met de wereld gedeeld.
  • like_fb Een nauwgezette begeleiding van uw project vanaf het eerste verkennende gesprek tot aan de publicatie van uw project

Tips voor het maken van video storytelling

news
De sterke punten van video storytelling

Sinds enige tijd nemen marketeers afstand van de traditionele verkooptactiek van tv-commercials. Het is niet langer voldoende om het publiek te vertellen dat uw product geweldig is en dat ze het moeten kopen. Een van de modewoorden die de verschuiving van pure verkoop kenmerkt is 'storytelling'....

news
Waarom video storytelling door kan breken

Onze aandachtsspanne is kort, waardoor het voor marketeers bijna onmogelijk is om de aandacht van de consument vast te houden. Het recept voor ons engagement is dan ook de combinatie van stimulerende visuals en een meeslepende vertelling. In 2019 kijkt de consument liever naar een video van 2 minuten dan dat hij een tekst van 2.000 woorden leest om een aankoopbeslissing te nemen. Meer dan dat, 64% van hen zegt dat een video hen meer kans geeft om te kopen....

news
Een verhaal vertellen met video storytelling

Storytelling is een hot topic onder moderne organisaties. De vraag naar ‘echte’ verhalen neemt snel toe. En hoe kun je échte verhalen nou beter communiceren met video en animatie? Wil je geloofwaardige, emotietriggerende en indrukwekkende video’s op basis van doeltreffende storytelling?

Quizz - Test jouw videokennis

De gemiddelde internetgebruiker kijkt bijna _____________ aan video’s online op een dag.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over video storytelling

news
Video storytelling: moet ik hier als bedrijf mee beginnen?

Storytelling is een woord dat je steeds vaker hoort, maar video storytelling is nog redelijk nieuw. In een storytelling video draait het om het verhaal. Mensen verkiezen video ruim boven het lezen van een lange blog. Video maakt het eenvoudig voor de kijker om zich te herkennen in de karakters, wat zorgt voor een enorme betrokkenheid bij de doelgroep. Om deze reden is video storytelling ook uitermate geschikt voor bedrijven.

news
Visuele vertelling

Visual storytelling is de kunst van het overbrengen van een boodschap met de visuele beelden van een verhaal. Omdat mensen op unieke wijze bedraad zijn om verhalen te ontvangen, is het belangrijk om deze kunst te begrijpen. Zonder deze kunst kunnen we de boodschap die we willen overbrengen, wegnemen. Onze hersenen proberen instinctief beelden samen te stellen om te begrijpen wat we zien. De kunst van het visuele verhalen vertellen is het vermogen om beelden te gebruiken om een bepaalde boodschap over te brengen. Omdat video een visueel medium is, is het een van de allerhoogste vertelvormen....

estimation

Kostprijs video storytelling

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een bedrijfsvideo te produceren, moet ons team een planning volgen waarbij verschillende bekwame videoprofessionals een bijdrage leveren. Men begint door de productie van de toekomstige film te plannen, van het opstellen van het storyboard tot de filmlocatie. Na de preproductie, gaat het team over tot de productie. Dit is de concrete opname van de dialogen en de regie van beeld en geluid. De finale stap, die van de post-productie, speelt een cruciale rol in de productie van de video. Tijdens deze stap worden de beste beelden en shots gekozen en samengebracht, speciale effecten toegevoegd en meer. Geef het werk uit handen aan ons team dat uw video storytelling project ontfermt zich over met de juiste combinatie van knowhow en creatieve innovatie.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg