menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video reviews

Niets is zo’n goede reclame als video reviews. Bij een video review vertellen tevreden klanten wat zij van jouw product of dienst vonden. Dit soort video’s hebben een grote overtuigingskracht voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten zullen op die manier sneller zaken doen omdat anderen vol lof zijn over jouw product of dienst. Video reviews maak je best wanneer de klant blij is over jouw product of dienst. Op dat moment zit hij in de ‘flow’ en vertelt hij heel gemakkelijk wat hij van jouw aanbod vond. Om de klant extra te stimuleren kan je hem ook belonen met een leuk extraatje of een creatieve actie.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video reviews

3 redenen om te kiezen voor video reviews
 • De efficiëntie van uw digitale campagnes zal merkbaar omhoog gaan.
 • Het vergroot de interesse van mogelijke klanten.
 • Een animatie laat een grote indruk achter.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Transparante prijzen.
 • videocamera Al honderden op maat gemaakte videoproducties die met succes werden afgeleverd.
 • like_fb Meer dan duizend gelukkige klanten per jaar.

Tips voor het maken van video reviews

news
Het inzetten van video reviews voor klanten

Video-testimonials zijn net zoiets als klantreviews. Klanten vertellen over hun ervaringen met een product, dienst of merk.

news
Het belang van online reviews

Reviews zijn steeds belangrijker: het is de mond-tot-mond reclame van de toekomst. 25% van online aankopen wordt bepaald aan de hand van reviews en een vacature met video krijgt gemiddeld 34% meer sollicitaties.

news
Getuigenissen verkopen; het is een feit.

Video Product Recensies zijn krachtig sociaal bewijs en hebben een grotere impact op de verkoop dan tekst productrecensies Positieve klantenrecensies spelen een belangrijke rol bij het opbouwen en vergroten van het vertrouwen van uw klanten in uw producten en uw winkel. Recensies zijn zichtbaar in alle belangrijke zoekmachines, wat de zichtbaarheid van uw winkel sterk vergroot....

Quizz - Test jouw videokennis

Uit onderzoek blijkt dat _____________ zich door een explainervideo lieten overtuigen voor ze een programma aankochten.

Jouw antwoord
hands
estimation

Kostprijs video reviews

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Heeft u een creatief project en zoekt u naar een professioneel bedrijf voor de productie uw video reviews? De ploeg van 87seconds beheert de productie van uw video tot in de kleinste details. Ons professioneel team pakt dit project aan in drie opeenvolgende fases.

 • De preproductie: tijdens deze stap wordt het hele project uitgedacht en voorbereid en worden bijvoorbeeld de acteurs geselecteerd en de locatie waarop gefilmd zal worden bezocht
 • met de productie verwijst men naar het vastleggen van de verschillende onderdelen van de video en de opname en verwerking van het geluid
 • de postproductie: fase waarin de beeld-en geluidsproductie met speciale effecten en andere details wordt afgewerkt
Dankzij de inspanningen van onze specialisten die deze drie fases voorbereiden en uitvoeren, kunnen we u een meeslepende en professionele film leveren

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg