menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video mapping

Video mapping maakt het mogelijk om op een gebouw, muur of welk ander voorwerp te projecteren. Je kan het met een stilstaand beeld doen, maar zeker ook met een film of video. Wil je een wow effect creëren, indruk maken op jouw gasten of een voor echte verrassing zorgen? Met video mapping ben je verzekerd van een hoog showgehalte en verhoog je de virtuele beleving bij jouw publiek. Kortom, een mooie audiovisuele aanvulling die je tot kunst kan verheffen en waarmee je ook nog eens kan communiceren.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video mapping

3 redenen om te kiezen voor video mapping
 • De efficiëntie van uw direct marketingcampagnes zal sterk omhoog gaan.
 • Dit is het perfecte middel om vertrouwen op te wekken bij uw potentiële klanten.
 • Dit vergroot de effectiviteit van uw berichten op het internet.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Duidelijkheid over het voorziene budget dankzij redelijke prijzen zonder aanvullende kosten die onduidelijkheid kunnen scheppen.
 • videocamera Tal van prestigieuze klanten (OuiSncf, Orange...).
 • like_fb Een onberispelijke communicatie met onze partners.

Tips voor het maken van video mapping

news
Hoe werkt video mapping precies?

Er wordt dus 3D video content geprojecteerd op objecten. Maar hoe werkt dat nou precies? Bij normale projectie wordt de content rechtstreeks op een wit scherm geprojecteerd. Bij video mapping wordt er echter gebruik gemaakt van speciale software die de verschillende oppervlakten en contouren van een object kan inschatten.

news
Wat is projection mapping?

Projectiemapping is een technologische innovatie die het mogelijk maakt om video te overlappen op elk oppervlak, zoals een gebouw of een weg. Projection mapping maakt gebruik van een pre-productieproces om beelden in te passen in een 3D-model van een gebouw om het uiterlijk te geven waarop ze zijn geschilderd.

news
Videokartering / Projectie in kaart brengen

Video mapping of projection mapping is het projecteren van een video animatie op een object. Dat object kan bijvoorbeeld een gebouw, auto of ander product zijn. De projectie wordt daarbij volledig aangepast aan de vorm en structuur van het te projecteren object. Door het imposante formaat van de projectie en de eventuele speciale 3-D visuele effecten wordt op creatieve wijze een indrukwekkende beleving gecreëerd....

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ van de bezoekers zet uw filmpje af voor het einde wanneer het meer dan 2 minuten is.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over video mapping

news
Wat is Projectiekaart?

In tegenstelling tot traditionele videoprojectie, waarbij de inhoud op een flatscreen wordt geprojecteerd, kan met behulp van projectiekartering elke 3D-vorm of -oppervlak worden getransformeerd tot een interactief scherm. Onze ultramoderne projectiekarteringstechnologie kan inhoud projecteren op bijna elk niet-vlakkig oppervlak, wat helpt om ongelooflijke visuele ervaringen te creëren die lang in het geheugen blijven hangen....

news
Concepten tot leven brengen

Met behulp van projection of video mapping kunnen uw muren of plafonds tot leven gebracht worden. Door gebruik te maken van een digitale projectie wordt een saai oppervlak omgevormd tot een interactieve belevenis! Projection mapping is ideaal voor een presentatie van een groot object, gebouw.

estimation

Kostprijs video mapping

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Heeft u een creatief project en bent u op zoek naar een creatief bedrijf voor de creatie uw Video mapping? De ploeg van 87seconds organiseert de productie van uw bedrijfsvideo tot in de kleinste details. Ons creatief team pakt uw project aan in verschillende opeenvolgende fases.

 • De fase van de voorproductie, waarin voornamelijk focus ligt op de nauwkeurige planning en het opstellen van het script
 • de productie: in deze stap wordt de video opgenomen
 • de nabewerking: tijdens deze fase houden we ons bezig met de afwerking van de film
We vertrouwen op de inspanningen van onze specialisten die de bovenstaande stappen voorbereiden en in goede banen leiden, om u een boeiende en doeltreffende video te bieden

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg