menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video content

Video content vormt de brandstof voor geslaagde videoproducties. Boeiende en opvallende inhoud bepaalt of mensen echt blijven kijken of eerder afhaken. Maar hoe zet je een origineel concept om in een beklijvend verhaal? Dat hangt af van verschillende factoren zoals het doel dat je voor ogen hebt, de doelgroep die je wil bereiken en wat je precies wil vertellen. Zorg ervoor dat je snel to the point komt. Video content is kort, snedig en gemakkelijk verteerbaar. 87 seconds is jouw beste partner voor de perfecte vertaalslag van idee tot script.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video content

3 redenen om te kiezen voor video content
  • De animatie geeft u een technologisch voordeel op andere merken.
  • Een bedrijfsfilm is boeiender.
  • Dit optimaliseert uw campagne op het internet.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Tal van gepersonaliseerde videocampagnes die met succes werden afgeleverd.
  • videocamera In totaal zo’n honderd ervaren deskundigen die hun ervaring gebruiken voor de creatie van uw project.
  • like_fb Tal van toepassingsdomeinen: animatie, digitale content, print en nog zo veel meer.

Tips voor het maken van video content

news
Professionele video content gebruiken

Een video content produceren is meer dan enkel opnemen, monteren en klaar. Het vergt een uitgebreide voorbereiding, waar de basis wordt gelegd voor het produceren van een succesvolle video content.

news
Het gebruiken van video content

Sociale-videomarketing is een onderdeel van een geïntegreerd marketingcommunicatieplan dat is ontworpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten door middel van sociale activiteiten rond een bepaalde video. In een succesvolle sociale-videomarketingcampagne worden de inhoud, de distributiestrategie en de zelfexpressie-instrumenten van de consument gecombineerd om een individu in staat te stellen "zijn stem te laten horen" of waarde toe te voegen aan een stukje inhoud - en deze vervolgens verder uit te dragen in hun sociale kringen....

news
De kracht van video content

Vandaag de dag is het steeds lastiger om als bedrijf de aandacht te trekken van (potentiële) klanten. Op social media worden er dagelijks talloze berichten gepost, waardoor jouw bericht in de grote massa verdwijnt. Hoe trek je dan toch de aandacht? Met video content zorg je dat je opvalt tussen alle berichten

Quizz - Test jouw videokennis

Onderzoek wijst uit dat bijna _____________ van de consumenten die belanden op een webpagina waar audiovisuele inhoud en tekst op staat, er de voorkeur aan geven om zich te informeren via de audiovisuele inhoud.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over video content

news
Video content gebruik is en blijft krachtig

Het is bewezen dat video krachtiger is dan welke andere marketingmethode dan ook, en het weten hoe je professionele, boeiende videocontent kunt maken is de sleutel tot een succesvolle social media-vlinder. Facebook en Snapchat genereren nu meer dan 8 miljard dagelijkse videoweergaven en er worden dagelijks miljoenen uren aan videocontent bekeken op YouTube.

news
Waarom video content populair is en blijft

Video is de meest effectieve manier om een verhaal te vertellen. Video helpt bedrijven met het verbeteren van de brand awareness, om leads te genereren en om de sales te verbeteren. Daarom gebruiken 69% van de marketing, sales, en business professionals video marketing.

news
Video content blijft DE manier om contact op te nemen

Video marketing, ook wel het zodanig presenteren van jouw bedrijf, product of dienst, dat de kijker wordt overgehaald om actie te ondernemen. Dit maakt video content dé tactiek voor persoonlijke communicatie met je klant

estimation

Kostprijs video content

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Elke realisatie van een video volgt een programma waarbij logischerwijs een aantal verschillende skills aan bod komen. Om te beginnen bedenkt het agentschap de gewenste film in detail: storyboard, filmlocatie, accessoires... Wanneer we klaar zijn met de planning, gaat het team over tot de productie. Tijdens de productie van de video worden alle video-en geluidsfragmenten opgenomen in samenwerking met productiemedewerkers, acteurs, technici enzovoort. Daarna volgt de laatste fase van de productie, die van de post-productie. Deze speelt een grote rol en is waarschijnlijk de meest arbeidsintensieve van allemaal. Hier worden het beste videomateriaal en shots uitgekozen en gemonteerd, speciale effecten toegevoegd enzovoort. Neem contact op met het team van 87seconds dat uw video content productie beheert met de juiste combinatie van knowhow en creatieve innovatie.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg