menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Gepersonaliseerde-video

Een moduleerbare geanimeerde video is het videoformaat waarmee je de aandacht van jouw doelgroep kan vastleggen en behouden. Dit medium maakt gebruik van meerdere geanimeerde beelden om tot één coherente video te komen. Het dynamische en speelse aspect van de beelden maakt het mogelijk om de mensen voor wie de boodschap bedoeld is, effectief en snel te overtuigen. In tegenstelling tot een tekst of een stilstaand beeld, onthoud je veel gemakkelijker een gepersonaliseerde video . Wil je een gepersonaliseerde animatiefilm die je onderscheidt van jouw concurrenten? Doe dan beroep op 87 seconds.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Gepersonaliseerde video

3 redenen om te kiezen voor een gepersonaliseerde video
  • De film zorgt voor meer verkeer naar uw webpagina.
  • Hiermee bereikt u een belangrijk deel van de community op het internet.
  • Dit maximaliseert uw positie op het net.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een professionele begeleiding van uw project van bij het eerste contact tot aan de afwerking
  • videocamera Een voorname rol is weggelegd voor de cultuur van uw onderneming.
  • like_fb Jaar na jaar ontelbaar veel tevredengestelde cliënten.

Tips voor het maken van een gepersonaliseerde video

news
Gepersonaliseerde video

Gedurende de hele dag worden we geconfronteerd met marketinguitingen en daarom is het belangrijk om als organisatie onderscheidend te zijn om de aandacht te trekken. Door gebruik te maken van gepersonaliseerde video’s kun je dit onderscheidend vermogen creëren. Gepersonaliseerde video is een super effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken. Hoe zou jij reageren als je een gepersonaliseerde mailing met een videoboodschap ontvangt?...

news
Gepersonaliseerde video

Voelt de kijker zich aangesproken of komt jouw boodschap ergens in een ver, stoffig hoekje van zijn brein terecht? Gepersonaliseerde video zorgt ervoor dat hetgeen dat jij wil vertellen, ook echt blijft hangen. In tegenstelling tot het creëren van content in de vorm van massaberichten voor een groot publiek, kies je ervoor om de consument persoonlijk aan te spreken. Door persoonlijk te zijn en de kijker aan te spreken met informatie die echt uniek is voor hem of haar....

news
Interactieve en gepersonaliseerde video

Veel videocontent wordt momenteel gebruikt om op te vallen als entertainment of als onderdeel van een marketingcampagne. Hierbij zijn de eerste stappen al vaak gezet om een kleine vorm van personalisatie toe te voegen.

Quizz - Test jouw videokennis

Als zowel een audiovisuele animatie als een geschreven tekst bij elkaar aanwezig zijn op eenzelfde webpagina, dan kijken _____________ op 10 bezoekers liever naar het filmpje dan dat ze de tekst lezen.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over gepersonaliseerde video

news
Laten we persoonlijk worden met gepersonaliseerde video

We weten allemaal dat personaliseren een enorme trend is binnen digitale marketing. Van het toevoegen van een naam in een email tot de moderne technieken voor het dynamisch personaliseren van content. Data laat zien dat het personaliseren van zowel de content zelf als de bijbehorende platformen voor een enorme impact op de resultaten kan zorgen....

news
Video is 'hot'

Interactieve gepersonaliseerde video wordt door bedrijven gebruikt voor toelichting op rekeningen, facturen en contracten, detailinformatie over verzekeringsmogelijkheden en belangrijker nog ‘upselling’ met extra services en diensten. Het medium scheidt de echte leads van de tijdverspillende leads, converteert potentials naar echte klanten en beantwoordt vragen van klanten voordat ze de vragen stellen....

news
Even snel een prijs opvragen? Prima!

Beeld je eens in hoe je doelgroep zal reageren wanneer ze een naam-specifieke video ontvangen. Of anders gezegd: Hoe gaaf zou jij het vinden als je ziet dat een bedrijf de moeite neemt om je een persoonlijke boodschap te sturen? Gepersonaliseerde video is de sleutel om je met je doelgroep te verbinden.

estimation

Kostprijs gepersonaliseerde video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Elke audiovisuele realisatie gebeurt volgens een op voorhand bepaald plan waarbij meerdere bekwame technici samenwerken. Voor men begint met de productie bedenkt het agentschap de gewenste film in detail: dialogen, filmlocatie, figuranten... Daarna volgt de cruciale fase van de productie: de stap waarin de verschillende onderdelen van de film worden opgenomen. Tot slot is er nog de nabewerking, een cruciale stap in de productie van de film. Tijdens deze stap worden de verschillende videobeelden gemonteerd. Een gepersonaliseerde-video project? Het team van 87seconds beschikt over alle nodige skills om een geslaagde gepersonaliseerde-video te creëren voor uw onderneming.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg