menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Evenement video

Evenementen, intern of extern, regelmatig of uitzonderlijk, maken onlosmakelijk deel uit van jouw bedrijf of onderneming. De evenementenvideo is het ideale formaat om die gebeurtenissen optimaal te capteren. Met dit medium kan je zowel intern communiceren naar jouw teams en medewerkers, maar ook externe klanten of partners rechtstreeks aanspreken. Zo kan je de bepalende momenten in het leven van jouw bedrijf voor altijd vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een inhuldiging, een productpresentatie, een beurs of een ander evenement. 87 seconds heeft de expertise en knowhow in huis voor een overtuigend resultaat.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Evenement video

3 redenen om te kiezen voor een evenement video
 • Een filmpje is aantrekkelijker.
 • Een animatie bevordert het vertrouwen bij klanten.
 • Er wordt vertrouwen opgewekt bij de klant.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Professionalisme dat bekroond werd door de Deloitte Fast50, bijvoorbeeld.
 • videocamera Een volledige begeleiding van begin tot einde
 • like_fb Een optimale klantenrelatie.

Tips voor het maken van een evenement video

news
Voor voordelen voor een evenement video

Met een evenement video laat u een geweldige indruk achter bij de bezoekers en deelnemers van uw evenement. Daarnaast vergroot u met een evenement video het bereik doordat mensen de video gaan delen op diverse social media kanalen. Zij zien zichzelf terug en zo maakt u (potentiële) deelnemers en bezoekers voor het komende jaar enthousiast.

news
Waarom zou je gaan voor een evenement video?

Een evenement video is een bij uitstek geschikt marketingmiddel om jouw evenement in de schijnwerpers te zetten. Een pakkend videoverslag van een voorgaande editie wekt enthousiasme bij de doelgroep om deel te nemen aan het volgende evenement. Daarnaast zorgt een evenement video voor meer exposure doordat het jouw evenement onder de aandacht brengt bij mensen die niet aanwezig waren.

news
De eventvideo, het ideale middel voor de promotie van je evenement

Elk evenement heeft een doel. Een evenement kan gebruikt worden voor het lanceren van een nieuw product, voor netwerken of het kan bezoekers inspireren. Evenementen geven een prettig groepsgevoel. De sfeer en inhoud van een evenement kun je vastleggen en doorgeven door middel van een evenementvideo.

Quizz - Test jouw videokennis

Een goede video wordt _____________ vaker gedeeld op sociale media dan een klassieke tekst met foto’s.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over evenement video

news
Event video laten maken

Een evenement video is een type corporate video dat steeds meer ontdekt wordt. Je bereikt er vele dingen mee. Het is een geweldig middel om kijkers enthousiast te maken en om jouw merk en bedrijf in een ander daglicht te zien: losser, spontaner, grootser.

news
Een event video laten maken

Met een krachtige eventvideo laat je in een keer zien hoe je evenement is geweest. Is het evenement goed bezocht. Wat vonden de bezoekers hiervan. Wat was er daarbij allemaal te doen? De kijker krijgt als gevolg van het bekijken van een eventvideo antwoord op deze belangrijke vragen.

news
De voordelen van een evenementenvideo

Een aftermovie of event video geeft de beste indruk van een bijeenkomst. Daarnaast verlengt het de zichtbaarheid van je evenementen én wordt het door bezoekers makkelijker gedeeld op social media. Kortom; een goede aftermovie zorgt voor meer bekendheid én meer bezoekers!

estimation

Kostprijs evenement video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

U heeft nood aan een bekwaam agentschap { voor dat zich kan bezighouden met het produceren van een evenement video voor uw bedrijf? { Laten we om te beginnen de verschillende fases van de creatie van een video bekijken: We bekijken de 3 fases in de productie van een video.Maar welke fases moet men doorlopen om een kwaliteitsvolle video te produceren?

 • Planningsfase waarbij doelstellingen worden verduidelijkt: onze creatieve medewerkers gaat aan tafel zitten met de klant om te overleggen over het doel van het filmpje en de boodschap die moet worden overgebracht
 • Redactie: in overleg met de klant wordt het script nauwgezet uitgeschreven door een gespecialiseerde schrijver
 • De realisatie van het storyboard: redactie van een planning waarin alle productiefases worden opgelijst.
 • de productie: tijdens deze stap werken regisseurs, technische productiemedewerkers, geluidsingenieurs enz. Samen om de verschillende aspecten van de opname zoals mise-en-scène op punt te stellen tijdens het filmen
 • de postproductie: hierbij maken we werk van het gebruik van licht en andere dingen om de video af te werken
Dankzij de inspanningen van onze specialisten die de bovenstaande stappen plannen en uitvoeren, kunnen we u een overtuigende en professionele video bieden

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg