menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Drone video

De dronetechnologie zit volop in de lift en biedt bijna ongelimiteerde mogelijkheden voor het maken van video’s. Heb je binnenkort een groot evenement of wil je de voortgang van een project van dag tot dag op beeld vastleggen? Bijvoorbeeld de realisatie van een grootschalig bouwproject of de ontwikkeling van een gloednieuwe productielijn. De drone video is hét middel bij uitstek om die gebeurtenissen voor eeuwig vast te leggen. 87 seconds volgt de allernieuwste trends op de voet en heeft heel wat kennis en ervaring opgebouwd rond drones. Twijfel niet langer en kies het luchtruim met jouw eigen drone video!

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Drone video

3 redenen om te kiezen voor een drone video
 • Een filmpje biedt vele voordelen op het vlak van zoekopdrachtoptimalisatie.
 • Een video maakt uw relatie met uw potentiële klant persoonlijker.
 • Met een promotiefilmpje zal de rentabiliteit van uw marketingmails snel omhoog gaan.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Meer dan 100 verschillende creatieve breinen die over de nodige ervaring beschikken om uw project naar wens tot een goed einde te brengen.
 • videocamera Duizenden bekroonde projecten die we elk jaar op onze naam kunnen schrijven.
 • like_fb Transparante prijzen.

Tips voor het maken van een promotiefilm bedrijf

news
Drone video laten maken

Een drone video laten maken voor jouw bedrijf een goed idee? Reken maar! Als jij bij drones alleen aan die helikoptertjes denkt die bij de buurvrouw in de tuin kunnen filmen, weinig professionele apparaten die alleen maar vervormde fisheye-opnames maken, of dubieuze militaire hulpstukken, moet je even bijgeschoold worden

news
De voordelen van een drone video

Het filmen met drones biedt mogelijkhden die met een reguliere camera of zelfs met de helikopter onmogelijk zijn. Zo breng je het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren.

news
Val op met een drone video

Een goede drone video presenteert jouw bedrijf of evenement met spectaculaire beelden en maakt klanten enthousiast. Het vogelperspectief van de drone levert schitterende beelden op. Of je nu een nieuw bedrijfspand bouwt, een groot evenement organiseert of je projecten wilt laten zien: een drone film maakt indruk.

Quizz - Test jouw videokennis

In een onderzoek bleek dat bijna _____________ op vijf bevraagde reclamemensen menen dat een creatieve animatie de tijd die bezoekers doorbrengen op hun website verlengt.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over drone video

news
Waarom zou je kiezen voor drone video?

Videoproducties, traditioneel of in 360 graden, en AR- of VR-projecten profiteren allemaal van dynamische beelden vanuit voorheen onbereikbare gezichtspunten. Hoog boven of in een fabrieksgebouw, drone-shots tillen uw project naar een hoger niveau. Traditionele luchtfoto's waren vaak onbetaalbaar, vanwege de kosten van helikopterverhuur en gestabiliseerde camerasystemen....

news
De kracht van drone footage

Een drone film laten maken door ons kan uw film een extra dimensie geven omdat de beelden vanuit een ander perspectief worden geschoten

estimation

Kostprijs drone video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Heeft u een creatief project en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de creatie uw Drone video? De ploeg van 87seconds regelt de productie van uw video tot in de kleinste details. Ons creatief team pakt dit project aan in 3 opeenvolgende fases.

 • de preproductie is de stap waarin het script en het storyboard concreet worden uitgewerkt, en tegelijkertijd selecteert men de acteurs en de plaatsen die deel zullen uitmaken van de film
 • de productie: dit is de belangrijke stap waarin de verschillende fragmenten die deel uitmaken van de film worden opgenomen
 • de postproductie: hierin maken we werk van kleine details in de montage en andere zaken om de video af te werken
Voor de goede uitvoering van de voorgaande drie stappen zijn verschillende getalenteerde specialisten die werken met ons bedrijf.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg