menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Drone film

Drones zijn de nieuwe hype in het videolandschap en bieden ongekende mogelijkheden om de visuele beleving naar een hoger niveau te tillen. Een drone film biedt jou heel veel flexibiliteit om een video op maat van jouw bedrijf, product of dienst te ontwikkelen. Verleg dus jouw grenzen en ga voor een bijzondere productie die alle hoekjes en kantjes laat zien. Zo kan je klanten bijvoorbeeld unieke live of dynamische beelden tonen van jouw realisaties. Klaar om op te stijgen en op beeldenjacht te gaan?

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Drone film

3 redenen om te kiezen voor een drone film
  • Alle dimensie van de animatie kunnen tot in de kleinste details aan uw marketingstrategie worden aangepast.
  • Met een filmpje kunt u uw doelpubliek over de streep trekken en ervoor zorgen dat ze beroep willen doen op uw diensten.
  • Bezoekers van uw website zullen het zich herinneren.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Professionalisme dat erkenning kreeg door de Deloitte Fast50, om maar een voorbeeld te noemen.
  • videocamera Tal van grote klanten (Vinci, Seat, Clear Channel, enz.).
  • like_fb Duizenden bekroonde projecten per jaar.

Tips voor het maken van een drone film

news
De kracht van de drone film

Een drone film laten maken kan uw film een extra dimensie geven omdat de beelden vanuit een ander perspectief worden geschoten

news
Waarom een drone inzetten voor jouw film?

Met een drone maak je je bedrijfsfilm nóg dynamischer. Presenteer je bedrijf, en geef gelijk een snelle indruk van je pand, magazijn, fabriekshal of kantoorruimte. Het is zelfs mogelijk om een combinatie te maken tussen lucht- en grondbeelden.

news
Een drone film is spectaculair

Het laten maken van een drone video is spectaculair en biedt filmisch veel voordelen. Het heeft dankzij het vogelperspectief een grote aantrekkingskracht en maakt meer impact dan videobeelden die vanaf de grond zijn gefilmd. Een drone geeft een unieke blik op je bedrijf, evenement of project.

Quizz - Test jouw videokennis

Over het algemeen kijkt een surfer ongeveer meer dan _____________ minuten aan video’s online per dag.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over drone film

news
Drone film laten maken voor bedrijven

Spectaculaire drone video laten maken met een drone. Deze drone kan op afstand bediend worden en hiermee kan direct live met de beelden worden meegekeken. Ideaal om uw evenement, bedrijf of feest vanuit de lucht vast te leggen.

news
De unieke kracht van een drone film

De luchtvideo die met een drone wordt gemaakt is origineel, onderscheidend, dynamisch en trekken direct de aandacht van de kijker. Vanuit de lucht krijg je een prachtig overzicht en zie je luchtbeelden die je niet eerder gezien hebt.

estimation

Kostprijs drone film

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een bedrijfsvideo te creëren, gaan onze medewerkers een stappenplan gebruiken waarbij verschillende bekwame technische en creatieve medewerkers een bijdrage leveren. Men begint met de productie van de toekomstige video te plannen, van het opstellen van het scenario tot de filmlocatie. Daarna volgt misschien wel de belangrijkste stap, namelijk de productie. Dit is het deel van het videoproject waarin de video wordt gedraaid en waarbij de verschillende regisseurs, geluidsmensen, videokunstenaars en filmmakers samenwerken. Na afloop van de productie komt de fase van de post-productie, een cruciale fase in de voltooiing van de video. Hier worden de verschillende shots gemonteerd. Indien u als bedrijf op zoek bent naar een veelzijdige partner om een video drone film te coördineren, dan kunt u vertrouwen op de vele talenten binnen 87seconds.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg