menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Drone bedrijfsfilm

Mag het dat tikkeltje meer voor jou zijn? Dan is een drone bedrijfsfilm vast iets voor jou. Deze speciale productie maakt gebruik van dronetechnologie om beelden vanuit de lucht te schieten of bewegende elementen te volgen. Viert jouw bedrijf zijn zoveelste verjaardag of wil je jouw organisatie uitgebreid voorstellen aan de buitenwereld? Ga voor maximaal effect, maak het wat spectaculair en maak beelden die jouw klanten nooit eerder te zien kregen. Drones geraken op de meest onmogelijke plaatsen en zorgen voor die extra dimensie die het verschil maakt. 87 seconds vliegt je met plezier rond.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Drone bedrijfsfilm

3 redenen om te kiezen voor een drone bedrijfsfilm
 • Dit maximaliseert de doeltreffendheid van uw berichten op het internet.
 • Een video heeft positieve gevolgen inzake Search Engine Optimization.
 • Het grote voordeel is dat u alle onderdelen van het filmpje kunt aanpassen aan uw marketingstrategie.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Enorm veel aandacht voor de fundamentele kenmerken van uw onderneming.
 • videocamera Meer dan honderd verschillende experts die over de nodige expertise beschikken om uw project op tijd tot een goed einde te brengen.
 • like_fb Alles bij elkaar duizenden succesvolle samenwerkingen per jaar.

Tips voor het maken van een drone bedrijfsfilm

news
Bedrijfsfilm maken met drone

Wil jij jouw bedrijf promoten naar de buitenwereld en wil je dit op een vernieuwende en innovatie manier doen? Denk dan aan een drone bedrijfsfilm

news
Ultieme presentatie met een drone bedrijfsfilm

De beste manier om een domein of project naar de buitenwereld te presenteren is met de vastgoed video of in de bedrijfswereld ook wel de presentatie video genoemd. Wij bieden de geschikte producten aan op maat van het project zodat binnen alle prijsklassen er een mogelijkheid is.

news
Voordelen van een drone bedrijfsfilm

Een drone heeft als voordeel dat hij snel inzetbaar is, milieuvriendelijk is (elektrisch), weinig geluidsoverlast veroorzaakt en door de lage operating kosten een betaalbare antwoord biedt voor luchtfotografie en -video. Een groot pluspunt is dat je standpunten kan innemen die met helikopter of vliegtuig onmogelijk zijn, omdat er gevlogen wordt op lagere hoogte. Zo kan je vaak veel interessantere en beter gedetailleerde luchtfoto’s maken....

Quizz - Test jouw videokennis

Animaties van 2 minuten houden bijna _____________ van de surfers tot het einde.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over drone bedrijfsfilm

news
Een drone video laten maken

Het doel van het laten maken van een drone video: je publiek informeren, verrassen, inspireren of verbazen. Het filmen met een drone geeft de mogelijkheid een bepaalde gebeurtenis of object vanuit een ander perspectief vast te leggen en te presenteren.

news
Bedrijfsfilm laten maken

De bewegende beelden houden veel langer de aandacht vast van de kijker. Stel uw bedrijf dus op deze manier voor aan uw klanten, efficiënt en duidelijk! Een bedrijfsfilm hoeft trouwens niet meer saai te zijn, door een trendy montage en dito muziek wordt uw voorstelling hip!

news
Drone film laten maken

Met een drone video's maakt u spectaculaire luchtopnames vanuit een bijzondere hoek! Met dronevideo's kunt u vanuit een bijzonder perspectief een adembenemend resultaat bereiken. Den hierbij aan bedrijfsfilms, productfilms, evenvideo's, commercials, vastgoed projecten of de toeristische branche.

estimation

Kostprijs drone bedrijfsfilm

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Wenst u ondersteuning te krijgen van een goed drone bedrijfsfilm-agentschap? Ons agentschap, 87 seconds, ontfermt zich over het ontwerp van uw videoproject van A tot Z. Ons team van ervaren experts gebruikt een drievoudig stappenplan:

 • De stap van de preproductie: bedenken van het script en van het storyboard
 • de productie: dit is de concrete stap waarin alle delen die samen de video vormen worden opgenomen
 • In de postproductie worden effecten en andere extra’s toegevoegd
Dankzij het werk van onze experten die deze drie stappen plannen en in goede banen leiden, kunnen we u een boeiende en professionele video leveren

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg