menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

3d video mapping

3D video mapping is de driedimensionale variant van de standaard video mapping. Hierbij wordt 3D video content geprojecteerd op voorwerpen. Het 3D effect zorgt voor de ultieme visuele beleving en brengt beelden pas écht tot leven. Zo kan je bijvoorbeeld rechtstreeks op de gevel van een gebouw projecteren. Maar het kan ook op kleinere voorwerpen. Wens je jouw product of dienst op een uitzonderlijke manier voor te stellen? Met video mapping creëer je totale immersie, bied je een onvergetelijke beleving aan en kan je een ronduit verbluffend verhaal neerzetten.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - 3d video mapping

3 redenen om te kiezen voor 3d video mapping
  • Een video is aantrekkelijker.
  • Met een video heeft uw bedrijf een groot effect.
  • Het vergroot de aandacht van mogelijke klanten.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Professionals met meer dan vijftien jaar ervaring op wie u kunt rekenen als dat nodig is.
  • videocamera Professionalisme dat gelauwerd werd door het Corporate Video Festival 2016, om maar een voorbeeld te noemen.
  • like_fb Een team van getalenteerde en energieke bedenkers van filmpjes.

Tips voor het maken van 3d video mapping

news
Hoe maak je 3d video mapping projectie

Als je wilt weten hoe je geweldige bouwprojecties kunt maken, 3d effecten in diiferent stijlen kunt maken, je architectuur live kunt uitvoeren, zal dit artikel en video mapping tutorials je helpen om dit te doen.

news
Unieke doeken, onvergetelijke ervaringen

Wat als u zelfs de meest onregelmatig gevormde objecten tot leven zou kunnen brengen? Door het artistieke spel met licht creëert projectie de optische illusie van beweging op statische objecten en transformeert het vrijwel elk oppervlak in unieke dynamische displays en aandachttrappen. Van ontwerp tot stadium, wanneer elk deel van de ketting de andere ondersteunt, zal het uw projectie in kaart brengen naar een hoger niveau tillen....

Quizz - Test jouw videokennis

Zo’n _____________ internetgebruikers geven aan dat ze overtuigd werden om een toepassing te kopen dankzij een explainervideo.

Jouw antwoord
hands
estimation

Kostprijs 3d video mapping

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een (animatie-) film te maken volgt ons team een schema waarbij logischerwijs een aantal verschillende skills worden ingezet. In de eerste plaats bedenkt het agentschap de toekomstige film van A tot Z: dialogen, filmlocatie, keuze van de muziek... Daarna volgt de cruciale fase van de productie: de stap waarin de opeenvolgende onderdelen van de animatie worden opgenomen. De finale stap is die van de post-productie, waarin men het gefilmde materiaal gebruikt om tot het op voorhand uitgedachte eindproduct te komen. Deze stap omvat de selectie van de beste beelden, het toevoegen van het geluid, het toevoegen van de voice-off enzovoort. Indien u een bedrijf of onderneming bent en op zoek bent naar een veelzijdig agentschap om een video 3d video mapping te coördineren, dan kunt u vertrouwen op de creatieve veelzijdigheid van ons team.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg