menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video agentschap Leuven

In de oudste universiteitsstad van het land proberen wij iedere dag jouw klanten te verrassen, te ontroeren of gewoon gelukkig te maken. Video’s maken is voor 87 seconds een levenswerk en daar horen steevast emoties bij. Als video professionals zetten wij korte en treffende boodschappen om in aanstekelijke videoproducties. Jouw product of dienst verdient immers alle aandacht. Ook in Leuven kan je bij ons terecht voor al jouw videocommunicatie, of het nu een reclameclip is of een trendy drone video.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video agentschap Leuven

3 redenen om te kiezen voor een video agentschap Leuven
  • Een video laat een grotere indruk achter.
  • Een video voldoet aan de verwachtingen ven potentiële klanten en verhoogt de tevredenheid.
  • Gebruik een unieke korte video om uw boodschap helder aan te brengen bij uw doelgroep.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een groep van creatievelingen die enthousiast zijn en meerdere talen spreken.
  • videocamera Volledige transparantie voor de klant.
  • like_fb Een kwaliteitsvolle klantencommunicatie.

Alles over de videoproductie in Leuven

news
Waarom kiezen voor een video agentschap Leuven?

Videomarketing verhoogt de betrokkenheid van de gebruiker, de naamsbekendheid en de conversies meer dan elk ander contentmedium, maar het kan moeilijk te implementeren zijn voor de zakelijke impact. Het is essentieel dat organisaties een video agentschap Leuven zoekt die aan hun behoeften voldoen, kwaliteitscontent produceren en resultaten creëren.

news
De samenwerking met een video agentschap Leuven

Video is de drijfveer waar een moderne marketingstrategie niet zonder kan en goede videocampagnes zullen uw gesprekken stimuleren en echte groei voor uw bedrijf realiseren

news
Waarom samenwerken met een video agentschap Leuven werkt

Sommige bedrijven of organisaties hebben nog geen nooit video ingezet. Anderen hebben al geëxperimenteerd met video, maar niet het gewenste resultaat behaalt. Een video agentschap Leuven kan helpen alles in juiste banen te laten lopen.

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ van de surfers zet uw video af voor het einde als het langer dan 2 minuten duurt.

Jouw antwoord
hands

Video agentschap Leuven: Strategie en tips

news
Een goede video agentschap Leuven kan jouw marketing strategie helpen

We kunnen er niet meer omheen. Het belangrijkste onderdeel van jouw content marketing strategie wordt zonder twijfel het gebruik van video.

news
Hoe integreer je meer video in je content strategie?

Allereerst kijk je naar de KPI’s van je bedrijf. Wat wil je als bedrijf bereiken en hoe kan video hierbij helpen? Een tweede punt dat je moet onderzoeken is je doelgroep. Hebben zij wel nood aan video, waarin zijn zij het meest geïnteresseerd?

estimation

Kostprijs video agentschap Leuven

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Video agentschap Leuven: de fasen van videocreatie

Een video maken vraagt meestal een programma dat tot in de kleinste details is uitgewerkt en waarbij meerdere specialisten aan bod komen In de eerste plaats bedenkt het agentschap de toekomstige film in detail: dialogen, filmlocatie, keuze van de muziek... Zodra het team klaar is de preproductie, gaat het team over tot de productie. Met de productie bedoelen we het deel van het videoproject waarin de video wordt opgenomen en waarbij de acteurs, geluidsmensen, filmmakers en cameramensen samenwerken. Tot slot is er de postproductiefase, waarin men het gefilmde materiaal samenbrengt om tot het op voorhand uitgedachte eindresultaat te komen. Deze fase omvat het kiezen van het beste videomateriaal, het mengen van de audio, het toevoegen van de voice-off etc. Ons creatieve team van ons videobedrijf beschikt over de juiste vaardigheden en middelen om video’s van hoge kwaliteit te creëren die helemaal voldoen aan uw eisen.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg