menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video agentschap Hasselt

In Hasselt weten ze hoe een heerlijke koffie klaar te maken. Bij 87 seconds maken wij originele en beklijvende video’s. Onze topcast van video professionals omvat getalenteerde, zeer gemotiveerde en enthousiaste creatievelingen. Wij weten precies hoe je een boodschap met behulp van treffende beelden en een ijzersterke script moet overbrengen. Onze producties capteren de aandacht van jouw doelpubliek en zorgen dat jouw boodschap echt blijft hangen. Bij 87 seconds geloven we in de bijzondere kracht van video.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video agentschap Hasselt

3 redenen om te kiezen voor een video agentschap Hasselt
  • Een video creëert een persoonlijke touch en helpt om vertrouwen te scheppen bij de bezoekers.
  • De film is volledig aanpasbaar.
  • Met een persoonlijk filmpje kunt u de menselijke kant van uw relatie met de klant benadrukken.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Volledige transparantie voor de klant.
  • videocamera Werk dat erkend werd door de Deloitte Fast50, om maar een voorbeeld te noemen.
  • like_fb In totaal meer dan 1000 tevredengestelde klanten per jaar.

Alles over de videoproductie in Hasselt

news
Welke soort video's kunt u maken met een video agentschap Hasselt?

Een online video kan van alles zijn, van één over jouw fantastische organisatie tot een kennismaking met de teamleden of productvideo’s.

news
Video als doelmiddel voor de kijker

Om als merk online gezien te worden, dien je een sterk en beeldend verhaal te vertellen. Videocontent is dan een no brainer. En daar kan een video agentschap Hasselt mee helpen.

news
Regelmatig video's plaatsen heeft u voordeel bij

Zorg dat er regelmatig een video gepost wordt, zodat het bedrijf continu aanwezig is op YouTube en andere social media-kanalen. Met de juiste uitleg en heldere antwoorden aan klanten ontstaat de waardevolle relatie die goud waard is. Met een video agentschap Hasselt kunt u een constante reeks van video's maken.

Quizz - Test jouw videokennis

Bijna _____________ op 10 mensen die belanden op een site waar zowel audiovisuele content en geschreven tekst te vinden is, halen informatie uit de audiovisuele inhoud.

Jouw antwoord
hands
estimation

Kostprijs video agentschap Hasselt

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Video agentschap Hasselt: de fasen van videocreatie

De projectplanning van professionele agentschappen die zijn gespecialiseerd in de productie van animaties omvat bijna altijd 3 grote stappen: de planningsfase, de eigenlijke productie en ten slotte de postproductie. Men begint door de productie van de toekomstige animatiefilm te plannen, van het bedenken van het scenario tot de gebruikte muziek. Zodra we klaar zijn met de preproductie, gaan we over tot de productie. Met de productie bedoelen we het deel van het animatievideoproject waarin de animatiefilm wordt geproduceerd en waarbij de technici, geluidsmensen, filmmakers en productiemedewerkers samenwerken. Daarna volgt de finale stap, die van de postproductie. Deze speelt een belangrijke rol en is wellicht de meest arbeidsintensieve van allemaal. Op deze moment worden het beste videomateriaal en videoshots gekozen en gemonteerd, special effects toegevoegd etc. Ons creatieve team van 87seconds beschikt over de juiste kennis en knowhow om animatievideo’s te maken die helemaal voldoen aan uw eisen.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg