menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video agentschap Genk

In de schaduw van de oude mijnen in Genk ontwikkelen wij de videocommunicatie van de toekomst. Heden en verleden brengen wij samen in visuele creaties. Beelden zeggen immers zoveel meer dan woorden. Daarom creëren wij video’s om jouw verhaal of boodschap zo goed mogelijk te vertellen. De mogelijkheden zijn ronduit indrukwekkend: animatievideo’s, 3D visualisaties, video mapping, stop motion, … Voor elke boodschap vinden wij de gepaste invalshoek en het gewenste effect. Bij 87 seconds dragen wij flexibiliteit en creativiteit hoog in het vaandel.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video agentschap Genk

3 redenen om te kiezen voor een video agentschap Genk
  • Met een filmpje kan uw onderneming het vertrouwen van klanten verdienen.
  • Alle onderdelen van de animatie kunnen tot in de kleinste details aan uw voorkeuren worden aangepast.
  • Met een filmpje kunt u uw doelgroep zeer nauwkeurig targeten.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Meer dan 100 verschillende creatieve breinen die over de juiste ervaring beschikken om uw project op tijd tot een goed einde te brengen.
  • videocamera Al 15 jaar zijn we er voor onze cliënten.
  • like_fb Transparante prijzen.

Alles over de videoproductie in Genk

news
Videomarketing en een video agentschap Genk

Aangezien digitale en contentmarketing zich blijft ontwikkelen, is één ding zeker: videomarketing heeft een sterke positie ingenomen in het landschap.

news
Voordelen van werken met een video agentschap Genk

Met een video kunt u uw potentiële klanten direct aanspreken en relevante informatie meegeven. Zo kunnen uw klanten een beter beeld vormen van uw producten en diensten en kunnen ze een gezicht plakken op uw bedrijf.

news
Inzetten op de generatie die online is geboren met een video agentschap Genk

Online videomarketing wordt steeds populairder en is het meest geschikte medium om je boodschap over te brengen. Tegenwoordig spreken we van een nieuwe generatie klanten, een generatie die online leeft, kijkt en koopt.

Quizz - Test jouw videokennis

Uit studies blijkt dat de gemiddelde gebruiker per dag meer dan _____________ online videocontent bekijkt.

Jouw antwoord
hands

Video agentschap Genk: Strategie en tips

news
Video als content strategie

Video is ook een vorm van content, dus heb je er wel eens over gedacht om video in te zetten binnen je content marketing strategie samen met een video agentschap Genk?

news
Waarom juist video een goede investering is

Videomarketing moet een onderdeel zijn van uw marketingstrategie om uw mogelijkheden voor vraagontwikkeling te maximaliseren.

news
Het belang van de inzet van video

Dat video marketing momenteel volop in de spotlights staat, is je vast en zeker niet ontgaan. Bedrijven investeerden dit jaar fors meer in dit soort content, en een aantal bronnen gaf zelfs aan dat video marketing één van de meest effectieve en snelst groeiende kanalen zou worden.

estimation

Kostprijs video agentschap Genk

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Video agentschap Genk: de fasen van videocreatie

Elke productie van een film of animatie gebeurt volgens een plan waarbij een ploeg van bekwame professionals samenwerken. Voor men begint met de productie plant het agentschap de gewenste video in detail: dialogen, filmlocatie,... Na de preproductie, gaat het team over tot de productie. Dit is het vastleggen van de beelden en de enscenering van het geluid en de locatie. Tot slot is er de postproductie, waarin men het gefilmde materiaal samenbrengt om tot het gewenste eindproduct te komen. Deze fase omvat de selectie van het beste videomateriaal, het toevoegen van de audio, het toevoegen van de voice-off enzovoort. Ons team van ons videobedrijf beschikt over de juiste ervaring en middelen om video’s van hoge kwaliteit te creëren die helemaal voldoen aan uw voorkeuren.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg