menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video agentschap Brugge

Met zijn ontelbare reien en markante historische gevels is Brugge de perfecte omgeving om films en video’s te maken. Bij 87 seconds hebben wij van videoproductie onze missie gemaakt. Met creativiteit en zin voor humor zoeken wij de perfecte combinatie van tekst en beeld om jouw boodschap naadloos over te brengen. Wij bieden jou de volledige waaier aan videoproducties van bedrijfsfilm tot animatievideo. Voor de nieuwste trends zoals dronetechnologie kan je eveneens bij ons terecht. Als je een video zoekt, dan moet je bij 87 seconds zijn.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video agentschap Brugge

3 redenen om te kiezen voor een video agentschap Brugge
  • We weten dat een filmpje conversions stimuleert.
  • Dit vergroot de effectiviteit van uw communicatie op sociale netwerk.
  • Door een video te plaatsen op de pagina van uw bedrijf, zorgt u vaak voor een toename van het de hoeveelheid nieuwe bezoekers.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een uitstekende klantenrelatie.
  • videocamera Multidisciplinaire vaardigheden: film, digitale content, foto...
  • like_fb Grote klanten (Duvel, Orange, Clear Channel...).

Alles over de videoproductie in Brugge

news
Maak de stap met een video agentschap Brugge

Als uw merk overweegt om video te gaan gebruiken of de manier waarop u het doet door elkaar te halen, dan is dat nu het moment in samenwerking met een video agentschap Brugge.

news
Voorbereiden op een samenwerking met een video agentschap Brugge

Zorg ervoor dat u een algemene strategie hebt, zodat u uw behoeften effectief kunt communiceren met welk video agentschap Brugge u ook inhuurt.

news
De opkomst van video en social media

Eén video kan leiden tot een massaal aantal volgers op social media. Een video agentschap Brugge weet hoe je Business genereert met Social Video. De explosieve groei van online video is niet te ontkennen. Video is overal. Video is dé content koning van vandaag en de toekomst

Quizz - Test jouw videokennis

Zo’n _____________ internetgebruikers geven aan dat ze overtuigd werden om een software te kopen dankzij een video.

Jouw antwoord
hands

Video agentschap Brugge: Strategie en tips

news
Het belang van de juiste content

Inmiddels zou het geen geheim meer moeten zijn dat video populair is - B2B- en B2C-bedrijven in alle sectoren en kanalen besteden routinematig veel van hun hard verdiende marketinggeld aan het vinden van een videomarketingstrategie die voor hen werkt.

estimation

Kostprijs video agentschap Brugge

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Video agentschap Brugge: de fasen van videocreatie

3 voorname stappen kenmerken de productie van een animatie. Allereerst bedenkt het team de toekomstige animatiefilm tot in de kleinste details: script, personages, effecten etc. Daarna komt misschien wel de belangrijkste stap, namelijk de productie: tijdens deze fase werken filmregisseursscenaristen, technische mensen, geluidsmensen enz. Samen aan de realisatie van de verschillende onderdelen van de animatie. Daarna volgt de laatste fase van de productie, die van de post-productie. Deze speelt een belangrijke rol en is waarschijnlijk de moeilijkste van allemaal. Op deze moment worden de beste scenes en videoshots geselecteerd en samengebracht, technische effecten toegevoegd etc. Ons creatieve team van ons videobedrijf beschikt over de juiste kennis en tools om animatievideo’s te produceren die helemaal voldoen aan uw voorkeuren.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg